Com segellar les juntes del bany

És inevitable que, amb el pas del temps, les juntes del nostre bany s’ennegreixin. Donant-li així al nostre espai un aspecte descurat i brut. Pot ser que el vegem com una cosa complicada o molt pesat. No obstant això, té una dificultat baixa i es pot realitzar en una hora. Des de Proncat et donem les claus per a saber com segellar les juntes del bany fàcilment.

Què necessites?

Amb bons materials tot és més senzill. Per a segellar les juntes del bany i que quedin com a noves, necessitaràs un segellador, una pistola per a aplicar-lo, una espàtula per a allisar la silicona i un cúter.

Que segellador triar? Des de Proncat us recomanem aquest producte Anti Floridura de Ceys. Per què? Per la seva tecnologia que fa que les juntes durin netes fins a 5 vegades més que amb altres productes i per la seva rapidesa d’assecat.

I és que aquesta silicona per a banys i cuines combina dues propietats exclusives. D’una banda, la seva tecnologia TLC que evita que la floridura i la brutícia es dipositi sobre la silicona. D’aquesta manera no s’ennegreix i roman neta i sense floridura 5 vegades més temps que una silicona normal.

A més, seca en 30 minuts. Això evita haver d’esperar 24h, com indiquen altres silicones.

Segueix el pas a pas per a les juntes del bany

El primer és col·locar el cartutx en la pistola de silicona. Per a això, hauràs de tallar la cànula del cartutx amb l’ajuda del cúter.

En segon lloc, cal netejar amb un drap la zona on s’aplicarà la silicona. Després, apliquem una línia de silicona anti floridura i passes l’espàtula per a allisar la silicona i retirar l’excés de producte.

Et voilà! Ja has renovat les juntes del teu bany en uns pocs minuts. Aquest producte i olts altres els podràs trobar en les nostres instal·lacions. Per a qualsevol dubte que et pugui sorgir, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish