Tendències en banys al 2022

Espais diàfans, banyeres exemptes, aixeteria encastada… les tendències en banys per a aquest 2022 semblen clares. Totes advoquen per la senzillesa, la practicitat i l’elegància. Si a més mantens els colors clars i la combinació de diferents materials, aconseguiràs un bany de revista amb les tendències en banys. Des de Proncat et donem les claus.

Estil compacte i funcional

El mobiliari compacte i que permet el màxim aprofitament de l’espai està en auge. Cada vegada se li dona més importància a la funcionalitat, encara que sense deixar de costat la modernitat i l’elegància. És per això que volem recomanar-vos aquesta col·lecció de Roca, un dels nostres proveïdors de referència. Podràs configurar el teu bany al complet, traient-li el màxim partit i seguint les tendències en banys.

Formes mínimes

Per a tenir un mobiliari de bany que s’adapti a la perfecció i doni resposta als reptes que plantegen els interiors actuals, és necessari comptar amb formes senzilles que no acaparin massa protagonisme. En les nostres instal·lacions trobaràs Formes i traços en els quals preval l’imprescindible per a aconseguir la màxima adaptabilitat que només aporta avantatges funcionals sense renunciar al disseny.

Joc de volums

Ets dels quals sempre va un pas més enllà? Una de les col·leccions més exclusives és aquesta que compta amb un meravellós joc de volums. La innovació i el disseny es conjuminen per a donar lloc a un espai especial i que segueix totes les tendències en banys. Les formes arrodonides dels sanitaris ajuden a aconseguir un estil modern i actual.

Ara que ja coneixes les tendències en banys, només et queda convertir-ho en realitat. No importa si tens un bany petit o amb una distribució complicada, a Proncat t’ajudem a realitzar la teva reforma amb èxit. No dubtis a contactar amb nosaltres en el nostre formulari de contacte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish