Aïlla, estalvia i guanya confort amb SATE

El SATE ( Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior) va néixer com a recurs per la rehabilitació  de façanes, aportant una millora energètica. Aquest sistema es va originar al centre d’Europa al voltant del 1940 com a solució per protegir-se del fred i com estalvi energètic. Més endavant, veient els seus avantatges, s’ha introduït també a la nova construcció . Aquest, s’ha anat expandint per tot el món, aplicant-se a zones càlides per protegir-se de la calor.

Perquè utilitzar el sistema SATE:

  • Per reduir el consum energètic (Depenent de l’aïllament, gruix i tipus de construcció, hi ha una reducció del voltant d’un 30 %).
  • Per contribuir al medi ambient (reducció del consum energètic i reducció d’emissions de CO₂.
  • Per millorar el confort dins de casa.
  • Per modernitzar la façana (en el cas que es tracti d’una rehabilitació) on podem triar el tipus d’acabat, triant textura i color.
  • Per evitar condensacions en les zones fredes de les façanes on no tenim aïllament o suficient gruix.
  • Per no perdre espai útil (a l’aïllar l’edifici per fora no perdrem espais habitables dins l’immoble).

La finalitat que té el SATE és crear una línia continua d’aïllament, evitant els ponts tèrmics que poden sorgir durant la construcció. Per això, la millor forma d’aïllar és fer-ho per l’exterior, ja que per l’interior seria molt complicat aconseguir-ho i més quan es tracta d’una rehabilitació.

A Proncat podràs trovar una àmplia varietat de productes per aïllar la teva casa i aconseguir guanyar confort. Traballem amb marques de referencia al sector, com Quilosa. Per a la impermeabilització de cobertes inclinades, la tégola és un revestiment per a coberta inclinada altament resistent i estanc, formulat amb betuns modificats amb elastòmers SBS d’alta qualitat. Amb 15 anys de vida útil garantida, és perfecta per a aplicació en cobertes amb inclinacions entre 12° i 75° sobre qualsevol suport rígid que permeti l’ús de puntes de fixació.

Per a qualsevol dubte que et pugui sorgir, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish