Ajudes a la rehabilitació de pisos a Barcelona

El Consorci Metropolità de la Vivenda (CMV) ha anunciat aquest dimarts l’inici del període de presentació de sol·licituds d’ajudes per a la rehabilitació de pisos. A Proncat comptem amb aquestos materials per a la rehabilitació de façanes i impermeabilització. Estos productes són per a la rehabilitació de pisos a Barcelona.

Façanes per la rehabilitació

–          Puente adherència posterior a sanejament façana. Tant pont d’unió per a morters de reparació, com pasivador d’armadures i pont d’unió per a morters de reparació.

–          Morters de reparació i arestes. Per a reparació estructural i de ràpid ancoratge per a petites reparacions.

–          Morters de revestiment de façana. De diferents tipus, com a calç, revoco hidrofugadoy raspat amb carta de colors.

–          Sistema SATE. Per al sistema d’aïllament tèrmic exterior comptem amb diferents materials, com a panell d’escuma rígida de poliestirè expandit, pegat i juntes, fons per a preparació i acabat d’acolorit per a façanes.

–          Productes d’acabat i protecció. Comptem amb pintures impermeables, transpirables, hidrofugables i esmalt acrílic setinat a l’aigua.

Impermeabilització

–          Coberta plana. Des de làmina o emulsió asfàltica, fins a pintura impermeabilitzant o antigoteres trepitjable.

–          Coberta inclinada. Productes com a banda butílica autoprotegida amb alumini o làmina barrera de vapor.

–          Obertures. Ja sigui avantatges de teulada o llucanes, és a dir, captadors i canalitzadors de llum solar.

–          Façana. Pintures impermeables, transpirables al vapor d’aigua i autonetejadora.

–          Piscines i fossats: morter impermeable elàstic reforçat amb fibra, emplastre allisat exteriors, pintura per al pintat de vores de piscines o pintures al clorocautxú per a pintar piscina.

Fes clic per a trobar més detalls sobre els productes que oferim per a les ajudes per a la rehabilitació de pisos de Barcelona.

No perdis l’oportunitat de presentar la teva sol·licitud per a rehabilitar el teu pis. Visita les nostres instal·lacions per a trobar quins materials encaixen millor amb les teves necessitats. Els nostres professionals experts et poden ajudar amb el procés de rehabilitació de pisos a Barcelona. T’esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish