3 claus per triar la dutxa perfecta

Els 3 aspectes claus per a triar el conjunt de dutxa són la seguretat, el confort i estalvi d’aigua. Si, a més, té un bon disseny i t’agrada la seva estètica, ja tens la teva dutxa ideal!

Dutxa per a millorar el teu confort

Si busques prioritzar el confort en els teus moments de relax, el més apropiat seria comptar amb una dutxa termostàtica per a poder gaudir d’aigua calenta a l’instant.

Amb aquesta opció, l’ergonomia i el disseny s’uneixen per a donar lloc a un disc de doll ampli que fa de la dutxa un moment de relaxació. A Proncat treballem amb marques de referència com GRB.

A més, no a tothom li agrada el mateix tipus de doll i la mateixa intensitat. És per això que comptem amb conjunts de dutxa que incorporen l’opció de seleccionar major o menor força en l’aigua.

Seguretat ante tot

A l’hora de triar una dutxa entren en joc diversos factors entre els quals es troben la mampara, l’aixeteria i el plat de dutxa. Especialment, és vital triar bé el plat de dutxa per a no sofrir cap relliscada. Aquells amb superfícies de major agarri són els que estan composts amb resines i càrregues minerals, solid Surface o pedra natural.

Estalvia aigua

Un dels llocs de la casa en el qual més aigua gastem és el bany. No obstant això, amb l’elecció de determinats elements aquest consum d’aigua pot veure’s reduït. Per exemple, les aixetes monocomandament són una bona elecció per a l’estalvi, ja que pots controlar l’obertura i mescla d’aigua. D’aquesta manera s’evita malbaratar l’aigua per a obtenir la temperatura desitjada.

A més, amb la maneta de posició únicament es deixa sortir el 50% del cabal de l’aigua. L’últim consell respecte a l’estalvi d’aigua és col·locar un airejador. És un producte econòmic que es col·loca fàcilment en la boca de l’aixeta i mescla l’aigua amb aire reduint el cabal, però sense disminuir la sensació de quantitat d’aigua i el confort. En definitiva, a Proncat trobaràs tot el necessari per a trobar la teva dutxa perfecta. Comptem amb proveïdors de referència en el sector. Davant qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres i els nostres professionals experts t’assessoraran encantats.Els 3 aspectes claus per a triar el conjunt de dutxa són la seguretat, el confort i estalvi d’aigua.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish