Som distribuïdors oficials de Blatem

Diuen que la creativitat és la intel·ligència divertint-se. Estàs pensant a pintar la teva llar? Diverteix-te! A Proncat podràs trobar una àmplia varietat de pintures perquè donis curs a la teva creativitat a l’hora de pintar casa teva.

Consells per a pintar una casa

El primer que cal fer abans de llançar-se a pintar una estada és preparar bé la superfície. Neta bé les parets i, en cas de ser necessari, aplica una pintura antitaques. Si la pintura prèvia està desconchada, hauràs de gratar-la i eliminar tota la part que no estigui ben adherida.

Per a aconseguir un resultat perfecte, s’ha d’aplicar una capa de imprimació després de la neteja. D’aquesta manera aconseguirem donar uniformitat a les superfícies i aconseguir que la paret quedi completament llisa i llista per a ser pintada.

Quin color trio per a pintar?

El color blanc és un clàssic que mai falla. No obstant això, si vols innovar i donar curs a la teva creativitat, et donem alguns consells per a triar pintura:

–        Com a molt, empra 3 colors diferents en una habitació

–        Si l’estada està orientada al nord, els colors càlids i clars (per exemple, el groc) aportaran claredat i suavitat.

–        Si l’estada és prou lluminosa, els tons freds li afavoriran

–        Els colors intensos redueixen l’espai

Abans de posar-te a pintar les parets de la teva casa, és preferible que utilitzis les mostres de pintura que adquireixes a la botiga per a provar el color. D’aquesta manera, t’asseguraràs que és un color que t’agrada i que s’adapta a l’espai com desitges. Per a fer la prova de color, pinta dues capes en una fulla A4 i col·loca-la en la paret que vols pintar en diferents moments del dia, amb llum natural i artificial.

En el nostre punt de venda trobaràs una àmplia varietat de pintures plàstiques, esmalts, revestiments… A més, amb la confiança de treballar amb marques de referència en el sector, com és Blatem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish