Aïlla tèrmicament de manera correcta la teva llar

Amb l’arribada dels mesos freds, és més important que mai comptar amb un correcte aïllament tèrmic a casa. D’aquesta manera, aconseguim que els elements en contacte amb l’exterior augmentin la seva resistència al pas de la calor i del fred. Com aconseguim això? Incorporant materials aïllants en murs exteriors, sòls, envans i cobertes.

Des de Proncat et parlem dels millors materials que pots emprar per a l’aïllament de llars. I és que treballar amb marques de referència en el sector ens assegura bon resultat.

 ChovAFOAM XPS

Són planxes de poliestirè extruit XPS d’escuma rígida, aïllant, de caràcter termoplàstic i d’estructura cèl·lula tancada. Per la seva naturalesa i característiques tècnica, és l’opció més avançada i recomanable en aïllament tèrmic en edificis (cobertes, façanes, sòls).

Per què triar poliestirè extruit? proporciona un aïllament tèrmic òptim contra el fred i la calor. Gràcies a l’alt poder aïllant del XPS els edificis són eficients energèticament, ja que permeten un gran estalvi d’energia, mantenint el màxim nivell de confort en el seu interior en qualsevol època de l’any.

Les nostres recomanacions

Recomanem utilitzar les planxes ChovAFOAM XPS de poliestirè extruit per a aquestes funcions:

•         Aïllament de cobertes invertides

•         Aïllament de cobertes inclinades per a teules amorteradas

•         Aïllament de façanes (exterior/interior)

•         Aïllament sòls

•         Murs enterrats

•         Aïllaments de voltes o dipòsits aïllats

Per què triar poliestirè extruit?

Pels seus múltiples avantatges enfront d’altres materials. Els seus beneficis són:

–          Baixa absorció d’aigua. Per la seva estructura cel·lular, aquest producte té una absorció d’aigua inferior a 0.7%.

–          Resistència a la compressió. La compressió s’utilitza per a determinar el grau d’aptitud d’un producte per a suportar càrregues.

–          Reacció al foc. El poliestirè extruit incorpora ignífugs que li aporten resistència al foc, resultant en un producte de Euroclase E, autoextinguible sense presència de gotes cremant que evita la propagació de flames en cas d’incendi.

–          Estabilitat dimensional.

–          Deformació sota condicions específiques de càrrega a compressió i temperatura.

En definitiva, el poliestirè extruit XPS proporciona un aïllament tèrmic òptim contra el fred i la calor. Perfecte per als mesos de fred que s’aproximen. Visita’ns per a saber més o contacta amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanEnglishFrenchSpanish